OVER ONS

Eén op de vier Nederlanders krijgt in zijn leven te maken met complexe psychische problemen. Wij helpen hen bij GGZ Oost Brabant graag op weg naar herstel. Om de verhalen van de mensen achter de psychische kwetsbaarheden te delen hebben we dit platform Vallen en weer opstaan opgezet. Zo is te zien hoe veerkrachtig mensen zijn en doorbreken we de stigma’s die om de hoek kunnen komen kijken bij mentale gezondheid.

Je vindt hier ervaringsverhalen van mensen die je kunnen inspireren, motiveren, een hart onder de riem steken en hoop geven. Het zijn stuk voor stuk krachtige portretten van mensen die ongelofelijk sterk zijn. Daarnaast delen bekende Nederlanders hun verhaal en vertellen zij hoe ze zich inzetten voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. In de achtergrondverhalen lichten we innovaties in de zorg uit en werpen we een blik op verschillende behandelingen. Onze kijk-, lees- en luistertips wijzen je de weg naar interessante boeken, films, apps en podcasts.

Naast het platform Vallen en weer opstaan brengen we twee keer per jaar het Link magazine uit in de regio Oost-Brabant. Net als met het platform willen we hiermee bijdragen aan de juiste beeldvorming over geestelijke gezondheid. Deze magazines zijn op deze site online in te kijken of in een papieren versie op te vragen bij de recepties op de locaties van GGZ Oost Brabant.

Wil jij zelf je ervaringsverhaal delen? Kijk bij onze contactgegevens hoe je ons kunt bereiken.

GGZ.logo wit

Postbus 3, 5427 ZG  Boekel
0492 - 84 60 00